FRAME CLASSIC LINEN CREW Ögrönlar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Happy Socks Stripe Sock Strumpor

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Frank Dandy Breeze Long Magaluf Swim Short Badkläder
Henri Lloyd ADENEY REGULAR HALF BUTTON KNIT Ögrönlar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenHilfiger Collection HC FRONT PANEL INSERT SWEATSHIRT Ögrönlar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt HOLZWEILER HANGER SOCK Strumpor
Hope Final LS Tee Ögrönlar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Freequent kvinnor - Shorts - forever blå Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
French Connection CORE QUICK DRY SWIM CROSS BACK COSTUME Badkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Houdini W's D Jacket YtterkläderHummel HMLCLIO ZIP JACKET Sweatshirtsvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
French Connection MAHI CREPE VNCK BELTED MAXI DR Klänningar
Hunkemöller Island Craft Aqua Ocean B Badkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
IBEN Kian Shirt Print Ögrönlar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Ida Sjöstedt Shelley Dress Klänningar
GANT 02. THE SLIM BRUSHED TWILL SLACK Byxor
InWear Elize Camisol Ögrönlar

På tisdagen godkände ministerrådetInWear Seola Zip Coat YtterkläderIVY & OAK MIDI FLAröd DRESS - Stickad klänning - light sand Vackra billiga damkläderIZOD PAISLEY PRINT BD SHIRT Ögrönlar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
J. Lindeberg Kian Half Zip Tour Merino Ögrönlar
J. Lindeberg W Active LS Tee Elements Jers. Ögrönlar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenJBS of Denmark JBS of dk socks bamboo 2 pack Strumpor anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

GANT G2. PRINTED ARGYLE DRESS Klänningar