GANT LOGO CAPSLEEVE - T-shirt med print - coral orange Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Hummel HMLCALEB PANTS Joggingbyxor

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
GANT O1. SKI C NECK SWEAT Ögrönlar
Hunkemöller ANGIE - T-shirt-bh - rosa tan Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenHunkydory Mc Bart Tartan Skirt Kjolar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Icepeak VIDA - Vindjacka - royal blå Vackra billiga damkläder
Imitz Capri pants Jeans

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
GANT PJ SET STRIPE HOLIDAY T GIFT BOX Sov & loungeplagg

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
GAP BREATHE NEW - T-shirt-bh - true svart Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar InWear IW50 01 Amber Coat YtterkläderInWear Vendela Shirt Ögrönlarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
GAP HEM WRAP PLAID - Vardagsklänning - navy Vackra billiga damkläder
IVY & OAK Stickad tröja - lila Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
IZOD SHAKER STITCH 1 4 ZIP Ögrönlar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. J. Lindeberg Kane 76 Washed Memo Ytterkläder
GAP TR SKINNY ANKLE CLOUD BLEACH RH Jeans
J. Lindeberg Teodora JL Sweat Sweatshirts

På tisdagen godkände ministerrådetJack Wolfskin GECKO kvinnor - Fleecetröja - stratosphere Vackra billiga damkläderJDY JDYSIERRA BELT MIDI DRESS - Vardagsklänning - sandshell Vackra billiga damkläderJust Female Antonin blouse Ögrönlar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Just Female PJ trousers Byxor
Kaffe DAPHNE - Stickad tröja - forever blå Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenKaffe Leah Blouse Ögrönlar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Gerry Weber Edition JEANS LONG Byxor