GANT OP2. THE SHORE JACKET Ytterkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Icebreaker Mens Tech Lite SS Crewe Ögrönlar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
GAP BOAT - Långärmad tröja - grå Vackra billiga damkläder
Ida Sjöstedt Starlight Skirt Kjolar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenInWear Bora Long Shirt Ögrönlar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt InWear NISAS DRESS - Cocktailklänning - true röd Vackra billiga damkläder
Iro LUCIE - T-shirt med print - vit Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
GAP Stickad tröja - pale plum Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Gerry Weber BLOUSE 3 4 SLEEVE Ögrönlar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Ivyrevel Curved Hem Shorts ShortsJ. Lindeberg Beat Texturöd Cony Ytterklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Gestuz Pilea Rosmönstrad bikini
J. Lindeberg Lucienne Metallic Drapy Ögrönlar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
J. Lindeberg Vall Tailoröd Wool Klänningar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Jaded London Festival Set med tigermönster i regnbågsfärger
Gestuz Kanna coat MA18 Ytterkläder
JDY JDYSONJA - Långärmad tröja - cloud dancer svart Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetJust Female Antonin blouse ÖgrönlarJust Female Oline dress KlänningarKaffe CAMILLA - Stickad tröja - midnight marine Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Kaffe KAtara Plisse Skirt Kjolar
Kari Traa EMMA TIGHTS Leggings & tights

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenKenzo Skirt Main Kjolar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Gestuz Obia blazer SO19 Ytterkläder