Gestuz Rubyn jeans MS18 Jeans


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
J. Lindeberg Bass Nickel Memo Ytterkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Gestuz Vinta shirt MA18 Ögrönlar
J. Lindeberg Kerli Fuzzy Mohair Kid Ögrönlar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenJ. Lindeberg Ski M Ease Short Jkt JL Down Ytterkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Jack & Jones JPRBECKER JACKET Ytterkläder
JDY JDYgrön - Blazer - cloud dancer Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Guess CORINNE CARDIGAN - Kofta - jet svart Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Hackett AMR HKT OUTLINE Ögrönlar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar JUNK de LUXE AOP indigo S S resort shirt ÖgrönlarJust Female Elinor v neck blouse Ögrönlarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Halti Osaka W parka jacket Ytterkläder
Just Female Sinclair trousers Byxor

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Kaffe Dallas Blouse Ögrönlar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Kaffe KAsally Blouse Ögrönlar
Helly Hansen TSUYU RAIN COAT Ytterkläder
Karen by Simonsen SYDNEY - Blazer - dark blå Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetKarl Lagerfeld KARL LAGERFELD Punto Leggings W Logo Leggings & tightsKIOMI TALL Jeans Skinny Fit - dark blå rinse wash Vackra billiga damkläderLa Martina Phil Ögrönlar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Lauren Ralph Lauren 154B SPTLT MTLC KNT BLAKELY Klänningar
Lauren Ralph Lauren Homewear LRL ROLL TAP HIS SLEEPSHIRT Sov och loungeplagg

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLauren Ralph Lauren SATIN FINISH FX LTHR YOK TRM QULT Ytterkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Henri Lloyd UDLEY CLASSIC SHIRT Ögrönlar