Halti Pallas M Pants Byxor


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
JDY JDYAPPA SCALLOP - blås - sky captain Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Hanky Panky BBD W THONG BH ar
JDY JDYTRACK - blås - royal blå Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenJust Female Aida skirt Kjolar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Just Female Line skirt Kjolar
Just Junkies Nordhavn Tee Ögrönlar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
HIIT TAPED HIGHLIGHT JOGGER - Träningsbyxor - grå marl Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Hilfiger Collection HILFIGER RACING T SH Ögrönlar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Kaffe Jamal Knit Dress KlänningarKaffe Miky Tunic Klänningarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
HOLZWEILER HANGER HOODIE Light grå Melange Ögrönlar
Kari Traa HIMLE PARKA Ytterkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Kenzo Dresses Special Klänningar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. KIOMI T-shirt - bas - svart Vackra billiga damkläder
Hope Krissy 5 Pocket Jeans
La Martina Russel Ögrönlar

På tisdagen godkände ministerrådetLauren Ralph Lauren 147H VOYAGE FLORAL KIRKWOOD KlänningarLauren Ralph Lauren Homewear LRL DOLMAN V NECK & BOXER PJ SET Sov och loungeplaggLauren Ralph Lauren Ruched Neck Top Ögrönlar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Lauren Ralph Lauren TWIST MOLDED CUP HALTER SMOOTH SLIDER TRIM - Bikiniögrönl - dark blå Vackra billiga damkläder
Lee ELLY - Jeans slim fit - focus trashed Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLee Jeans TAPED TEE Ögrönlar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Hope Win Jacket Ytterkläder