HUGO Fantocca 1 Ytterkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Kaffe NAYA CAPRI - Tygbyxor - desert sand Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Hummel Hive LANE TIGHTS - Leggings - poinciana Vackra billiga damkläder
Kari Traa EVA JACKET Ytterkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenKarl Lagerfeld KARL LAGERFELD Karl X Kaia Leather Skirt Kjolar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt KIOMI Stickad tröja - dark blå Vackra billiga damkläder
Knowledge Cotton Apparel Pyjamas Set GOTS Sov & loungeplagg

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Hunkemöller Sunset Dream PU (AYR) Badkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Ibana GALAPAGOS - Skinnbyxor - lavender Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Lagerfeld ROUND NECK ÖgrönlarLauren Ralph Lauren BRISA SHORT SLEEVE DRESS Klänningarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Icepeak LENA - Outdoorjacka - rosa Vackra billiga damkläder
Lauren Ralph Lauren KESLINA - Tygbyxor - svart Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Lauren Ralph Lauren SATIN FINISH FX LTHR YOK TRM QULT Ytterkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Lauren Ralph Lauren ULTIMATE STR BLKO D SKINNY ANKLE Jeans
Imitz Shirt l s Woven Ögrönlar
Lee CARPENTER - Jeans straight leg - humbug Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetLee Jeans SLIM BIB JumpsuitsLes Deux Football Jersey ÖgrönlarLexington Clothing Quentin Polo Ögrönlar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Lindbergh AOP cotton shirt L S Ögrönlar
Lindbergh Wool peacoat Ytterkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLollys Laundry Delora Blouse Ögrönlar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

InWear Hara Dress Klänningar