Hunkydory Aiden Dress Klänningar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
KIOMI blås - svart Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Icebreaker MELD ZONE LONG BRA - Sport-bh - ember Vackra billiga damkläder
KIOMI Tygbyxor - mottled grå Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLa Martina Osvaldo Ögrönlar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt LASCANA SWIMSUIT MADLEN - Baddräkt - beere marine Vackra billiga damkläder
Lauren Ralph Lauren Cowlneck Jersey Dress Klänningar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Imitz Cardigan knit Heavy Ögrönlar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
InWear Felixia Dress KNTG Klänningar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Lauren Ralph Lauren LISELLA - Festklänning - rich sapphire Vackra billiga damkläderLauren Ralph Lauren Stripe Trim Cable Knit Sweater Ögrönlarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
InWear NICA PANT - Tygbyxor - warm grön Vackra billiga damkläder
Lauren kvinnor B665 FLOWER GEO TITUS Klänningar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Lee Jeans 90´S GRAPHIC TEE Ögrönlar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Lee Jeans STORM RIDER HOODY Ögrönlar
IVY & OAK CROPPED - Blazer - ivory Vackra billiga damkläder
Les Deux Les Deux X Umbro WC18 Denmark T Shirt Ögrönlar

På tisdagen godkände ministerrådetLexington Clothing Quentin Polo ÖgrönlarLimited Sports TALLIN - Funktionströja - popstar vit svart Vackra billiga damkläderLindbergh Track pants w. piping Joggingbyxor den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Live Unlimited London ASYMMETRIC HEM - T-shirt - bas - pale blå Vackra billiga damkläder
Lyle & Scott Hooded Softshell Jacket Ytterkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMads Nørgaard Artistica Birta Ögrönlar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

IVY & OAK WITH SLEEVES - blås - vit Vackra billiga damkläder