Kaffe KAdama Shirt Ögrönlar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Lollys Laundry Delora Blouse Ögrönlar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Kaffe KAselby Dress Klänningar
Lyle & Scott Cable Jumper Ögrönlar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLyle & Scott Wide Stripe Polo Shirt Ögrönlar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Mads Nørgaard Fresh Denim Jemma Ögrönlar
MAGIC Bodyfashion LIFT-IT'S - Push up-bh - brun Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Kari Traa SJØLVSAGT CAPRI Leggings & tights

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Kenzo Coat Main Ytterkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Mango INGRID - Maxikjol - dark navy blå Vackra billiga damkläderMarc O'Polo BOAT NECK - Långärmad tröja - blåsh rosa Vackra billiga damklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
KIOMI Långärmad tröja - brun svart Vackra billiga damkläder
Marc O'Polo Tygbyxor - deep atlantic Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Marimekko Home ONNI BEACHROBE Badkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Masai Debora top Ögrönlar
Knowledge Cotton Apparel Wool Coat GRS Ytterkläder
Masai Ina blouse Ögrönlar

På tisdagen godkände ministerrådetMasai Sassa skirt KjolarMavi ADRIANA - Jeans Skinny Fit - lt distressed glam Vackra billiga damkläderMax & Co. PIREO Ögrönlar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Minimum Gilbert Kostymer & kavajer
Mint&berry Vardagsklänning - windsor wine Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMinus Norah blazer Ytterkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Lady Avenue Bamboo Short sleeve PJ with pirate pants Sov och loungeplagg