LASCANA SIGI WIRE BANDEAU SET - Bikini - turquoise Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Marc O'Polo DENIM Sweatshirt - mango orange Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Lauren Ralph Lauren ACRYLIC BRIDLE CAPE Ögrönlar
Marc O'Polo WOVEN COATS Ytterkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMarie Jo Yoko padded bra BH ar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Masai Brina top Ögrönlar
Masai Goranka tunic Ögrönlar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Lauren Ralph Lauren Maxiklänning - lighthouse navy Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Lauren Ralph Lauren Ruffled Jersey Dress Klänningar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Masai Niga dress KlänningarMatinique Jermane Mini Stripe Ögrönlarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Lauren Ralph Lauren Swimwear Bel Aire V Neck Maillot Badkläder
Max & Co. CARPI1 Byxor

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Max Mara Leisure 2PERSEO Badkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Mint&berry Baddräkt - vit Vackra billiga damkläder
Le Fix Flicker Knit Ögrönlar
Minus Agnete skirt Kjolar

På tisdagen godkände ministerrådetMinus Marche Pants ByxorMissguided Plus CURVE FLARE TROUSER - Tygbyxor - khaki Vackra billiga damkläderMissya Nuit string Badkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Monki NELLIE CARDIGAN - Kofta - blå Vackra billiga damkläder
Morris Lady Éve Dress Klänningar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMOS MOSH Rita Velvet Pant Byxor anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Lee Jeans BELL SLEEVE SHIRT Ögrönlar