Lee Jeans LONG LINE RIDER Ytterkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Matinique Jaden DS Ytterkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Lee Jeans STRIPE T Ögrönlar
Mavi SERENA - Jeans Skinny Fit - dark aqua glam Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMax & Co. PASSANTE Jumpsuits Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt MAX&Co. Vardagsklänning - turquoise Vackra billiga damkläder
Mint&berry PEPLUM TOP - Långärmad tröja - guld svart Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Lexington Clothing Emma Down Jacket Ytterkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Lexington Clothing Robert Worker Shirt Ögrönlar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Minus Ditte shirt ÖgrönlarMiss Selfridge Ormskinnsmönstrat bikiniset med guldfärgad ringvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Libertine Libertine Option Ögrönlar
Missguided STRIPE CROPPED BOXY JACKET - Jeansjacka - blå Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Missya Revenge italian brief Badkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Monki MOA SHIRTDRESS - Skjortklänning - wine lila Vackra billiga damkläder
Lindbergh Pima o neck tee S S Ögrönlar
Morris Lady Anais svart Trousers Byxor

På tisdagen godkände ministerrådetMOS MOSH Havana Leo Blouse ÖgrönlarMyMo Outdoorjacka - rosa Vackra billiga damkläderNative North ANTON FORAGE SHIRT Ögrönlar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
New Era TEAM LOGO PO HOODY PHI76E Ögrönlar
New Look ROLL NECK - Långärmad tröja - bright rosa Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenNike Performance DRY TANK CROP - Funktionströja - club guld Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Line of Oslo Barbara faux fur Ytterkläder