LingaDore MOON KURZARM MIT SCHLEIFE - Nattlinne - svart Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Miss Selfridge TAB SLEEVE PLAIN - Blazer - svart Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Lost Ink BOBBLE TIE SLEEVE CABLE JUMPER - Stickad tröja - orange Vackra billiga damkläder
Missya silverina tankini Badkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMissya Smilla dress Sov och loungeplagg Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Monki MIA DRESS - Vardagsklänning - svart Vackra billiga damkläder
Morris James Cord Jeans Jeans

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
M Missoni M Missoni Dress Klänningar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Mads Nørgaard Cash Stripe Boutique Kindy s Ögrönlar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Morris Pima Cotton Cable ÖgrönlarMSGM MAGLIA SWEATER Ögrönlarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Mads Nørgaard Printed Tee Thor Logo Ögrönlar
Nanso Ladies dress, Manteli Klänningar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
NEUW Regular Recut Stripe Tee Ögrönlar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. New Look CASH - Stickad tröja - khaki Vackra billiga damkläder
MAMALICIOUS MLMERCY 3 4 - blås - barbados cherry Vackra billiga damkläder
New Look  Tropiskt mönstrad bikini

På tisdagen godkände ministerrådetNike Performance FULL ZIP HOODIE TRAINING - Huvtröja med dragkedja - dark grå heather desert sand Vackra billiga damkläderNike Performance TECH PACK RUNNING TEMPO SHORT - Träningsshorts - light cream svart Vackra billiga damkläderNN07 Charles 6277 Ögrönlar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Noa Noa BASIC POPLIN - blås - art grön Vackra billiga damkläder
Noisy May NMSHIP ROLL NECK - Stickad tröja - medium grå Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenNotes du Nord Julianne Jumpsuit Jumpsuits anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Mango Man Pocket quilted bomber jacket Ytterkläder