Mango Man Marine print swimsuit Badkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
MOS MOSH Rita Velvet Pant Byxor

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Mara Mea SWEET LIFE - blås - navy Vackra billiga damkläder
MyMo Parkas - light blå Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenNanso Ladies tunic, Kokos Ögrönlar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt New Balance CAPTIVATE KEYHOLE TANK - Funktionströja - lila Vackra billiga damkläder
New Look Curves LEXIE SHELL - blås - svart Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Marciano by GUESS SHORT BLAZER Ytterkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Marlies Dekkers MD CACHE COEUR HIGHWAIST BREIF Badkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Newline Base Coolskin Tee ÖgrönlarNike Performance ELITE SHORT - Träningsshorts - svart svart cool grå Vackra billiga damklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Masai Bladys top Ögrönlar
Nike Performance STADIUM - Knästrumpor - svart vit Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Nike Sportswear Vindjacka - cabana turf orange vit Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. NN07 Nordic Raglan 6212 Ögrönlar
Masai Gyvi tunic Ögrönlar
Noisy May NMDIPY HALTERNECK BODYSTOCKING - Linne - flame scarlet Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetNotes du Nord Harriet Dress KlänningarNué notes Minna KjolarODD MOLLY ACTIVE WEAR glorious jacket Ytterkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
ODD MOLLY holy lace beach dress Badkläder
ODD MOLLY singoala la dress Klänningar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenONLY Carmakoma CARLUX CECILIA - blås - surf the web Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Masai Narcissi dress Klänningar