Desigual blåS CLARIE Ögrönlar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Esprit Collection Shorts woven Shorts

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Desigual CAM rosaR Ögrönlar
Esprit SOFT - Skjorta - olive Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenEven&Odd active Huvtröja med dragkedja - light grå Vackra billiga damkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Even&Odd Jeans Skinny Fit - light blå Vackra billiga damkläder
Even&Odd Trenchcoat - svart Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Desigual TS AMUR Ögrönlar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Desigual TS MANCHESTER Ögrönlar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Fall Winter Spring Summer Leah ÖgrönlarFenty PUMA By Rihanna LS GRAPHIC HOODIE Sweatshirtsvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Desigual VEST BETULA Klänningar
FILA kvinnor Nantale Track Jacket Ytterkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Filippa K M. Hardy Twill Coat Ytterkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Filippa K Soft Sport High Brief Badkläder
Desigual VEST RAUL Klänningar
FIVEUNITS Jolie 202 Byxor

På tisdagen godkände ministerrådetFrank Dandy 3 Pack Solid Boxer BoxershortsFree People VALENTINE CASUAL TANK - Linne - grå Vackra billiga damkläderFrench Connection CLASSIC CREPE LIGHT SLEVELESS TOP Ögrönlar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Freya FANCIES BRAZILIAN - Briefs - azure Vackra billiga damkläder
GANT G1. STRETCH LINEN BLAZER S Kostymer & kavajer

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenGANT O1. THE AIRLIGHT DOWN JACKET Ytterkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Diana Orving Layeröd Caftan Ögrönlar