Marciano by GUESS GIOTTO HIGH WAIST PANT Byxor


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Native North ANTON FORAGE SHIRT Ögrönlar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Marie Jo JANE BH ar
New Balance NB HEATHERTECH T Ögrönlar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenNew Look Curves V NECK BUBBLEHEM - Linne - burgundy Vackra billiga damkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Newline svart Airspeed Shorts Shorts
Nike Performance FAST BACK ONE PIECE - Baddräkt - university röd Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Masai Gedda tunic Ögrönlar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Masai Hanna tunic Ögrönlar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Nike Performance STADIUM - Knästrumpor - svart vit Vackra billiga damkläderNike Sportswear T-shirt med print - vit Vackra billiga damklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Masai Nanette dress Klänningar
NN07 Ned Ls Tee 3368 Ögrönlar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Noisy May NMABBEY OPEN SHOULDER - Stickad tröja - medium grå melange Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Notes du Nord Galaxy Top Ögrönlar
Matinique Las 2 Byxor
Nué notes Emilia Byxor

På tisdagen godkände ministerrådetObject OBJNALA - Stickad tröja - gardenia Vackra billiga damkläderODD MOLLY flying high hood sweater ÖgrönlarODD MOLLY power proclamation tee Ögrönlar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
O'Neill BEACH HYBRID SHORTS - Strandaccessoar - pyranine gul Vackra billiga damkläder
ONLY ONLCANDY L S SHIRT NOOS WVN Ögrönlar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenONLY onlKAJA 7 8 CARDIGAN KNT Ögrönlar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Mavi LEXY - Jeans Skinny Fit - rinse milan str Vackra billiga damkläder