Masai Tiana coat Ytterkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Nike Performance ICON CLASH TAILWIND - T-shirt med print - svart game royal vit Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Matinique Lennon Christmas Ögrönlar
Nike Performance WARM UP JACKET - Träningsjacka - rosa guld vit Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenNN07 Blake 8142 Ytterkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt NN07 Sean jersey BD 3382 Ögrönlar
Noisy May NMDIANA BODY - T-shirt med print - svart Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Max & Co. PLETTRO Byxor

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Max Mara Leisure PAN Ögrönlar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Notes du Nord Gin Long Dress KlänningarNué notes CAROLA PANTS Byxorvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Minimum Lotus NW Jeans
Object OBJKATRI - Stickad tröja - blå spruce Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
ODD MOLLY downbeat jacket Ytterkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. ODD MOLLY move me cardigan Ögrönlar
Minus Anastacia dress Klänningar
ODD MOLLY sweep around short cardigan Ögrönlar

På tisdagen godkände ministerrådetONLY Långärmad tröja - svart Vackra billiga damkläderONLY ONLFBRAVE - T-shirt med print - cloud dancer sodalite blå Vackra billiga damkläderONLY ONLMANHATTAN - Shorts - kalamata Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
ONLY ONLPOLLY - Stickad tröja - medium grå melange Vackra billiga damkläder
ONLY ONLVALENCIA BIKINI TOP ACC Badkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenOpus ETTE Färg CHECK - Tygbyxor - paradise röd Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Minus Gwyneth shirt Ögrönlar