Max Mara Leisure BIKINI Sweatshirts


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
NN07 Ned Ls Tee 3368 Ögrönlar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Max Mara Leisure VENTO Sweatpants
Noa Noa T shirt Ögrönlar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenNoisy May NMTUNA Fröd - T-shirt med print - bright vit Vackra billiga damkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Notes du Nord Jane Jumpsuit Jumpsuits
Nümph JAZLYNN - Stickad tröja - rosatte Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Minus Caitlyn pants Byxor

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Minus Inez knit skirt Kjolar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar ODD MOLLY ACTIVE WEAR sprinter sweater ÖgrönlarODD MOLLY groove garden top Ögrönlarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Miss Selfridge Ormskinnsmönstrat bikiniset med guldfärgad ring
ODD MOLLY revival blouse Ögrönlar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Ohma BASIC NURSING TANK - Linne - fuxia Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. ONLY ONLAWESOME O-NECK REGULAR - Sweatshirt - gul Vackra billiga damkläder
Missya silverina bando Badkläder
ONLY ONLFrosaMARY DEEP V NECK - Sweatshirt - kalamata Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetONLY onlMICHELLE L S LONG BLAZER TLR YtterkläderONLY onlRILEY L S BOW TOP WVN ÖgrönlarONLY onlZEBRA SKIRT WVN Kjolar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Opus FIM - Skjorta - blå denim Vackra billiga damkläder
Pajar PA TAYLOR FAUX FUR Ytterkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPark Lane Hayley cropped printed Byxor anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Missya Linett italian brief Badkläder