Sköna Hem Bits`n Pieces Kuddfodral i lin 50x50 cm röd (röd)


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Svart aftonväska smyckad med döskalle och gnistrande strasstenar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Globen Lighting Luna T Taklampa 85 cm Svart Globen Lighting AB
Skinnväska, Mini alltid billig frakt

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenRyggsäck läderimitation, svart alltid billig frakt Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Liten väska i kanvas tyg, Grön alltid billig frakt
Kvinnliga Plånböcker med Dragkedja Nubuck Läder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Watt&Veke Lola Lampskärm D 33 cm H 22 cm Sage Watt & Veke

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Iittala Kastehelmi Ljuslykta 64 mm Äppelgrön - ljusstakar & ljuslyktor

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Mellanstor och Praktiskt Ryggsäck - MörkblåÄventyrlig och Rymlig Ryggsäck - Blåvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Linum Rubus Kuddfodral 100% Bomull 60 x 60 cm Misty grå rosa
Unisex Galaxy School Backpack Canvas Rucksack Laptop Book Bag

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Resväskor Holdall Hand Bagage Ladies Weekend Wheeled Trolley

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Kvinnor Quilt & Stud Backpack School Bag
Prydnadskudde Moln Grå Roommate - barnplädar & kuddar
Herschel Supply Co Sutton Duffle woodland camo

På tisdagen godkände ministerrådetHandväskaTwist Lock Flap Grab ShoulderWoherrar Hard Metal Box Clutch Cell Phone & Card Holder PurseDesigner Woherrar Knuckle Rings Evening Bag Prom Party Handbag den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
OLD 90'S DESIGN rosa Twist Lock Shoulder Handväska
Nya handväskor med tofs Kvinnor Medium Handväska

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenRebecca Minkoff Mab Flap Crossbody Pebble Axelremsväskor anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Vas Porslin Blå 13.5 cm Bahne & Co - vaser