Durance Doftljus 20 h Holly - doftljus & doftpinnar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Enkel ryggsäck svart alltid billig frakt

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Day Home Lobelia Bordslampa Glas Jute H 80 cm ink skärm D 50 cm Antiksilver Beige
Handväska med metall, tjock material, svart

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenVäskhållare med SWAROVSKI KRISTALLER Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Medelstor axelremsväska i kanvas - Flera färger
Axelremsväskan i äkta lammskinn VÅG5894

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
RevaHome Örngott TEXTURE blå Sea 100% ekologisk bomullsperkal 50X60 cm x 2 Blå Reva Home AB

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
SANDSTEN Taklampa LYGNERN 90 x 14 x 130 cm Guld - taklampor

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Woherrar Anna Grace Fashion Tote Bag julklappCanvas Bag alltid billig fraktvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Påslakanset Elphee Spjälsäng Powder Done By Deer - barnsängkläder
Classic Bag alltid billig frakt

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Ryggsäck med datorfack och USB alltid billig frakt

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Lyx Clutch Handväska alltid billig frakt
Nachtmann Highland Longdrinkglas 4-pack 37 5 cl - glas
Ladies kvinnor Office Work Shoulder Satchel Tote Bag Handbag

På tisdagen godkände ministerrådetFlower Satin Crystal Diamante Sparkly Bridesmaid Bridal ClutchAxelrämsväska äkta läder, Grå alltid billig fraktHandväskor Ladies Block Patchwork Grab Bag den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Designers Remix Gigi Medium Pouch Clutches
Desigual Accessories MONE DARK AMBER ESTER Plånböcker

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMango Pebbled shopper bag Shoppers anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

PotteryJo Daisy Skål 35 cl Vit - tallrikar & skålar