Bloomingville Kudde Bomull 50x50 cm Jord (brun) - prydnadskuddar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Vattentät Midjeväska Träningsbälte Sportbälte - Blå

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Essenza Home Fleur Terry Badrock XL Dusty rosa - badrockar & morgonrockar
Ryggsäck Multifunktionell Väska - Mörkblå

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenEnkel Ryggsäck med Laptopfack - Mörkblå Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Axelremsväska Isla Croc svart alltid billig frakt
Axelremsväska med Brittisk-flagga, GOLA

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
House Doctor Ada Vas Med Stativ 8 x 11 cm Klar (klar) - vaser

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
House Doctor Acorn Lampa H 21.5 cm Glas Vit E27 (hvit)

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Woherrar Stunning Skull Studded Barrel Bag With Long StrapLadies Rucksack School Bag Girls Backpack Shoulder Stylish Fauxvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Umage Aluvia Lampa Medium 59 x 48 cm Anthracite (grå) - lampskärmar
Handväska Blå med hänglåsdetalj alltid billig frakt

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
rosa handväska med pälskant alltid billig frakt

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Ryggsäck Cherokee alltid billig frakt
Stelton Termoskanna EM77 Classic 1 L Röd - termosar kannor & karaffer
Fashion kvinnor Handbag New Style Twist Lock,Satchel and Tote bag

På tisdagen godkände ministerrådetLadies Fashion Clutch Bag Metallic Decor Flap Stylish julklappKvinnors Aftonfest CLUTCH VäskorSnugpak Rocket Pak, Olive alltid billig frakt den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Desigual Accessories BOLS OIMA CAPRI ZIPPER Shoppers
Kari Traa MARIA BAG Shoppers

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMarkberg Pixie Bum Bag Magväskor anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Muurla I KÖKET med Vappu Pimiä Skål 30 cl Brun - tallrikar & skålar