Essenza Home Fleur Terry Badrock XL Dusty rosa - badrockar & morgonrockar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Anti-stöld Ryggsäck Väska - Multifunktionell 15L (lila)

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Umage Eos Fjäderlampa L 70 x 65 cm Vit (hvit) - lampskärmar
Handväska Kista alltid billig frakt

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLiten midjeväska grön alltid billig frakt Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Axelremsväska röd Waves alltid billig frakt
Multifunktionell vattentålig ryggsäck Svart

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Iittala Alvar Aalto Vas 251 mm Klar - vaser

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
ERNST Ljuslykta För Blockljus Höjd 19 cm Galvaniserad - ljusstakar & ljuslyktor

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Woherrar Skull Clasp Clutch Night Out Evening Classy Evening BagHandväskor MEDIUM alltid billig fraktvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Day home Garden 2 Set Korgar Flätad bananrattan S 39 x 29 L 66 x 54 5 cm Natur Day Home
Ryggsäck med Hästmotiv Blå alltid billig frakt

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
DELTACO Kabin-ryggsäck, 55x40x20cm, flight approved, 44 liter, s

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Woherrar Hard Metal Box Clutch Cell Phone & Card Holder Purse
Kokbokshållare Standard Övriga varumärken - köksförvaring
Ladies Diamante hard case clutch chain shoulder sparkly bag

På tisdagen godkände ministerrådetDamer väska studs på botten alltid billig fraktClutch sväskor Bridesmaid Satin Handväska PurseDAY et Day Gweneth Desert Bag Shoppers den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
GUESS KATHRYN GIRLFRIEND SATCHEL Handväskor
DKNY Bags SLG WHITNEY Plånböcker

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenHvisk Mellow Studded Bag Axelremsväskor anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Le Creuset Signature Gryta Rund 6.7 L Dia 28 cm Gjutjärn Cerise