Fiskars All Steel Traktörpanna 26 cm - stekkärl


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Handväskor MEDIUM alltid billig frakt

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
House Doctor Flaskkorg för 6 Flaskor Svart 31x21 cm - köksförvaring
Herschel Supply Co Sutton Duffle woodland camo

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLadies Fashion Patent Bow-Tie Shoulder Handbag Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Large Canvas Holiday Waist Money Belts Travel Bum Bags Wallet
Woherrar Flap Clutch Bag Fashion Evening Bag Wedding Prom Purse

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Hahn Kitchenware Vägghylla Metro 26x40 cm Krom - köksförvaring

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Pulltex Vinöppnare Pulltaps Colour Evolution Röd - bar & vintillbehör

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Woherrar Fashion Sparkly Crystal Satin Evening Bag For WeddingHandväska, toteväska, axelremsväska vinröd brunvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Villeroy & Boch La Divina vit Wine Vinglas Klar (klar)
Nya handväskor med tofs Kvinnor Medium Handväska

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Rebecca Minkoff Mini Mac Axelremsväskor

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Adidas Originals BACKPACK Ryggsäckar
Guzzini Happy Hour Coctailglas 16 cl Transparent - glas
GiGi Fratelli Romance Bagpack Ryggsäckar

På tisdagen godkände ministerrådetLeowulff Vega bag AxelremsväskorCoccinelle ANDROMEDA FLOWER PRINT HandväskorEastpak OUT OF OFFICE Ryggsäckar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
3.1 Phillip Lim HUDSON CROSSBODY CASE Clutches
Decadent Ava small bag Axelremsväskor

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenGANT LM. LE MANS BAG Weekendväskor anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Iittala Teema Kaffefat 15 cm Vit - tallrikar & skålar