Orrefors Cocktail Avantgarde Glas 4-pack 29 cl - glas


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Fuchsia Double Pocket Old School Satchel väska

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Iittala Kartio Karaff 95 cl Havsblå (blå) - termosar kannor & karaffer
Woherrar Hobo Shoulder Bag With guld Metal Work

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenVikbar Ryggsäck - rosa alltid billig frakt Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Kvinnors Flap Cross Body Bag alltid billig frakt
Fashion kvinnor Handbag New Style Twist Lock,Satchel and Tote bag

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Global NI Brödkniv Tandad 23 cm - köksknivar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
rosandahl Grand Cru Uppläggningsfat Dia 32 cm Klar - fat & serveringsskålar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Woherrar Fashion Diamante Evening Clutch Cell & Card Holder PurseLadies Woherrar Fashion Tote Bag julklappvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
GLOBAL Skärbräda 45x30x5 cm Ek Global - skärbrädor
Påfågelmönster Bröllopsaft Prom Party CLUTCH Ny

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Rebecca Minkoff Edie Xbody Pebble Axelremsväskor

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Adax Ruby shopper Lonia Axelremsväskor
Funktion Y-skalare Rostfritt Stål - köksrödskap
DAY et Day Gweneth Prep Bag Shoppers

På tisdagen godkände ministerrådetDKNY Bags ELISSA AxelremsväskorKurt Geiger London LEATHER MINI MAYFAIR X AxelremsväskorRoyal RepubliQ SLIM FUZE WALLET Plånböcker den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
DAY et Day Q Chewron Pack B Ryggsäckar
GUESS ELLA GIRLFRIEND CARRYALL Shoppers

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLexington Clothing Rockafeller Computer Bag Laptop väskor & Portföljer anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Rice Skål D 25.6 cm Grön - tallrikar & skålar