Lyngby Melodia Glas Vitvin 21 cl 4-pack Övriga varumärken


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Ladies Fashion New Ostrich Flap and Twist Lock Satchel

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Eva Trio Legio Nova Ugnsfast Form 30.6x24.5 cm Vit - ugnsformar
Fiat 500 Car Bag lila Tablet Messenger Bag Shoulder Strap Case

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenFashion kvinnor Handbag New Style Twist Lock,Satchel and Tote bag Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Woherrar Knuckle Rings Wedding Prom Party Evening Clutch Bag
Kvinna Handväska Fashion Handbag Stunning Barrel Bag

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Stanley Classic Vacuum Vattenflaska 0.75L Svart (svart)

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Day home Cherry Glaskupa Glas H 15 cm D 11 cm Klar Day Home

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Handväska Storväska Stilig Dam Faux LäderCanvas iPad Bag - Air Air2 alltid billig fraktvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Kosta Boda Bruk Skål Small D.15.5 cm Grön (grønn) - fat & serveringsskålar
Desigual Accessories BOLS MARY JACKSON VARSOV Axelremsväskor

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
DAY et Day Gweneth Prep Weekend Weekend & gym väskor

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. DAY et Day Gweneth Prep BP B Ryggsäckar
Tala Performance Springform 30cm Svart - bakformar
Royal RepubliQ Tenacity Shopper Handväskor

På tisdagen godkände ministerrådetRebecca Minkoff Isabel Xbody AxelremsväskorOctopus Ekko AxelremsväskorRoyal RepubliQ New Courier flat tote caviar Laptop väskor den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
DAY et Day Linger Pouch Axelremsväskor
Eastpak READER S + Weekendväskor

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSANDQVIST LARS GÖRAN Ryggsäckar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

GLOBAL Kockkniv 18 cm Rostfritt Stål Global - köksknivar