Sage The Smart Pro Kaffekvarn (silver) - övriga köksmaskiner


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Vatten häst med axelrem - Messenger Bag

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Tülz Mini Isbricka 3x3cm Turkos - övriga kökstillbehör
Woherrar Satin Evening Clutch Bag Crystal Decoration Wedding Prom

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenWoherrar Designer Handbag Clutch Ladies Dotted Hard Case Evening Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Ladies Woherrar Fashion Tote Bag julklapp
Handväskor Designer Faux Läder Tygväska

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Heirol Palettkniv 30 cm Rostfri - knivtillbehör

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Broste Tumbler Glas 35 cl Bubble Klar Broste Copenhagen

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Ryggsäck elefanter rosa alltid billig fraktDesigual Accessories BOLS ABBY SIBERIA Handväskorvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Bialetti VENUS Espressobryggare 10 Koppar Rostfritt Stål
DAY et Day Gweneth Prep Weekend Weekend & gym väskor

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Markberg Kendra Crossbody Bag, Snake Pr Axelremsväskor

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Markberg Melina Back Pack, Antique Ryggsäckar
Eva Solo Magnum Vinglas 90 cl Klar - glas
By Malene Birger KAMPY. Axelremsväskor

På tisdagen godkände ministerrådetOctopus Etta AxelremsväskorDesigual Accessories BOLS FRISBEE CAPRI ShoppersDesigual Accessories BOLS röd QUEEN MARTETA den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Reebok Classics CL JWF Backpack Staff Ryggsäckar
SANDQVIST MIO Ryggsäckar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPier One Portfölj Datorväska - svart Väskor anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

lila aftonväska, blomma smyckad med strasstenar