Smeg Blender 1.5 L Grön - mixer & blender


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Woherrar Flap Clutch Purse Ladies Large Envelop Evening Prom Part

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Smeg Espressomaskin Svart - kaffe & teberödning
Ladies 3 Pieces Set Woherrar Fashion Handbags

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenClutch Väska Diamante Crystal alltid billig frakt Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt DAY et Day Gweneth Grommet Work Shoppers
Desigual Accessories BOLS CONFETTI DURBAN Axelremsväskor

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Eva Trio Rivjärn Slicer - köksrödskap

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Gryta 2 5l ø20h10cm med lock Övriga varumärken - kastruller & grytor

Försäkringskassan: Regeringen underskattar DAY et Day Gweneth Desert Small NecessärerMarkberg Dayana Crossbody Bag Axelremsväskorvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Handväskan i äkta koskinn K322S alltid billig frakt
Rebecca Minkoff Mini Darren Fluo Suede Axelremsväskor

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Samsøe & Samsøe Adone bag 9710 Ryggsäckar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. DKNY Bags BELLAH PBL Handväskor
Vattentät Anti-Stöld Ryggsäck för 16 tums Laptop - Grå
Kenzo Clutch bag Special Clutches

På tisdagen godkände ministerrådetJ. Lindeberg S BAG 50068 Cow Nappa ClutchesCheap Monday Rapid gym bag Cheap review RyggsäckarHummel LOGO SMALL BAG ALL YEAR Weekendväskor den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Adidas Originals ADIFärg - Ryggsäck - svart Väskor
Dickies ARKVILLE - Ryggsäck - charcoal grå Väskor

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenCamel active SAUNA BAG JOURNEY - Weekendbag - navy Väskor anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Axelremsväska för herr, detaljer i äkta läder - BLÅ