Färgmix Serveringsskål 21 cm Vit Övriga varumärken - fat & serveringsskålar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Ladies Fashion Latest Style Handbags Drawstring Tote With Pouch

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Stelton EM77 Classic Termoskanna 1 L Dark Mocha (brun)
Pläterad diamant aftonväska i satin, svart

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSequin clutch väska alltid billig frakt Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Rebecca Minkoff Mini Mac Axelremsväskor
Desigual Accessories BOLS SUMMER CARIBOU LIMA Ryggsäckar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Demeyere Teppanyakipanna 39 x 27 cm Rostfritt Stål - stekkärl

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Villeroy & Boch Artesano Original Kaffefat Dia 17 cm Vit

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Little Liffner TINY BOX D AxelremsväskorDAY et Day Gweneth Prep BP B Ryggsäckarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Axelremsväska eller träningsväska i slitstark tyg
Royal RepubliQ Tenacity Travel Kit Necessärer

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Lauren Ralph Lauren Crocodile Embossed Wallet Plånböcker

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Masai Maddy bag Shoppers
Weekendväska eller träningsväska i linneduk, 42x25x25 cm
UNMADE Copenhagen Ariane Chain Bag Axelremsväskor

På tisdagen godkände ministerrådetDagmar Large pouch ClutchesSANDQVIST KIM GRAND RyggsäckarHackett WILTON PORTFOLIO Plånböcker den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
YOURTURN Portfölj - svart Väskor
Herschel STRAND - Sportväska - light grå Väskor

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenTed Baker blåYE - Necessär - olive Väskor anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Axelremsväskan i äkta koskinn K8604