Emerio Stavmixer Vit Blå (blå) - mixer & blender


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
rosa Axelremsväska alltid billig frakt

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Joseph Joseph Skärbräda Chop 2 Pot Liten Bamboo JosephJoseph
STOR Butterfly Print Tygväska Dam Faux Leather Shoulder BagsTote

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenAxelremsväska i äkta italiensk skinn, Beige-brun Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Desigual Accessories BOLS PAOLA FLORID Handväskor
Little Liffner BELTED MINI TOTE Handväskor

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Design House Stockholm Ostkniv 23 cm - köksknivar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Axelremsväska svart alltid billig frakt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Hvisk Luster Suede AxelremsväskorMarkberg Sierra Bag, NZ Bubbly Axelremsväskorvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Midjeväska Sportbälte Träningsbälte med 2 Fack
Samsøe & Samsøe Bethel bag 10560 Shoppers

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Rains AOP Bumbag Magväskor

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. 3.1 Phillip Lim HUDSON CROSSBODY CASE Clutches
Handväska med dödskalle rockabilly
Whyröd ONA FADED Axelremsväskor

På tisdagen godkände ministerrådetAdax Cormorano crödver Almine AxelremsväskorHUGO Hoxton SM Wallet PlånböckerSDLR Laugesen Laptop väskor & Portföljer den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Anello MATT TOTE BACKPACK - Ryggsäck - navy Väskor
Napapijri Weekendbag - blå marine Väskor

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenAdidas Originals MOULDED CASE CANVAS IPHONE 6 6S 7 8 - Mobilväska - maroon vit Väskor anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Axelremsväska, väska i kanvas med många fack, SVART