Guzzini Look Skål Liten Dia 12 cm Krom - fat & serveringsskålar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Handväska söt väska handväska axelremsväska

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Spode blå Italian Tekanna 1.1 L - termosar kannor & karaffer
Clutch väska Diamante Sparkly Purse för bröllop

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBlå axelremsväska i nubuckläder alltid billig frakt Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Desigual Accessories BOLS ATILA LIMA Ryggsäckar
GUESS SWEET CANDY LARGE CARRYALL Handväskor

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Villeroy & Boch Artesano Original Kaffefat Dia 17 cm Vit

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Weekeight - Weekendbag - väska -Kabinväska (Begie)

Försäkringskassan: Regeringen underskattar SANDQVIST AMANDA PlånböckerMarimekko PERUSKASSI KATLEIJA Bag Shoppersvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Elegant Smidig Väskkrok alltid billig frakt
Alexander Wang ATTICA SOFT FANNY PACK BLK AW LOGO JCQD IR Magväskor

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Desigual Accessories BOLS CLAUDIA CAPRI ZIPPER Shoppers

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Storm & Marie MIA BAG Shoppers
Axelremsväska svart Waves alltid billig frakt
The Tiny Universe Urban Sherpa Bag Accessoarer

På tisdagen godkände ministerrådetAdax Denver portfolio SamScotch & Soda Ams blåw backpack RyggsäckarOscar Jacobson OJ E tablet Case Mal Laptop väskor & Portföljer den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Sandqvist STIG - Ryggsäck - svart natural Väskor
Still Nordic CLEAN IPHONE COVER - Mobilväska - cognac Väskor

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenAnello Axelremsväska - grå Väskor anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Midjeväska - Grön alltid billig frakt