Ryggsäck, kanvas - Turkos alltid billig frakt


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Rebecca Minkoff Solstice Pebble Axelremsväskor

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Förvaringsväska för småsaker alltid billig frakt
Kurt Geiger London FABRIC MINI KEN Axelremsväskor

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenDAY et Day Gweneth Baby Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt DKNY Bags SM ZIP AROUND PEBBL Plånböcker
Björn Borg Bags CORE Ryggsäckar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Skinnväska - Messenger alltid billig frakt

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Ryggsäck med detaljer i Konstläder - Svart

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Rebecca Minkoff Leo Clutch T2Adidas 3S BP Ryggsäckarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Midjeväska Resväska Belly Bag - Hårig Mage
Royal RepubliQ GOAL BACKPACK Ryggsäckar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
ERASE CROC HOLDALL - Weekendbag - svart Väskor

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Jack & Jones JACCOPENHAGEN SLINGBAG - Axelremsväska - svart Väskor
Ryggsäck - Tool alltid billig frakt
Kipling YOKU - Bältesväska - triangle vit Väskor

På tisdagen godkände ministerrådetAnello SQUARE NECK POUCH - Axelremsväska - röd VäskorEastpak OPGRADE - Ryggsäck - cab gul VäskorNew Look svart fyrkantig magväska med dragkedjor den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
DESIGN Kugrönväska med ring- och pärldetalj
Accessorize Kelly Svart kugrönväska med glitter

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDESIGN Svart ryggsäck med untold youth-slogan anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Canvas Bag alltid billig frakt