Mellanstor och Praktiskt Ryggsäck - Mörkblå


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
DAY et Day Gweneth Stroke Baby Kläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Slittålig Fortnite Axelremsväska med läderkänsla - Dab Dance
Coccinelle C BAG SUEDE

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenDAY et Day GW Pixel Beauty Necessärer Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Karl Lagerfeld bags KARL LAGERFLED Karl X Kaia Velvet Bum Bag Magväskor
PUMA WMN Core Seasonal Backpack Ryggsäckar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Handväska set 3 i 1 rosa alltid billig frakt

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Woherrar Fashion Backpack School Bag

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Royal RepubliQ ESSENTIAL MESSENGERZign Portfölj - dark brun Väskorvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Woherrar Patent Metal Frame Satchel Handbag
Anello Axelremsväska - dark grå Väskor

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Herschel NINETEEN - Bältesväska - kelp Väskor

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Reebok Classic BACKPACK 2.0 - Ryggsäck - conavy Väskor
Ladies Small Classic Fashion Purse with studs bar Wallet
YOURTURN Ryggsäck - royal blå Väskor

På tisdagen godkände ministerrådetBershka x PANTONE Grön totväskaPimkie Svart bucketväska med guldfärgat metallhandtagDAY et Day Gweneth Mini Necessärer den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Nike Svart ryggsäck med stor Swoosh-logga
DESIGN Krokodilmönstrad axelremsväska i 90-talsstil med rundad design

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenAccessorize Milly Crossbodyväska i mockaimitation med guldkedja anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Handväska SVART Tote Handbag alltid billig frakt