Shoppingväska - Äkta skinn alltid billig frakt


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Tiger of Sweden TAFDRUP Plånböcker

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Stor Laptop Ryggsäck med 3-siffrigt Kodlås, USB-port - Svart
Desigual Accessories BOLS GALAXY RIVOLI Ryggsäckar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenOctopus Fifi Axelremsväskor Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Royal RepubliQ Alpha Zip Out Wallet Plånböcker
Makia OFFICE TOTE Axelväskor

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Nya damtoalett Designer Handväskor Kvinnors Faux Leather

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Unisex Bärbar dator Kontorsväska alltid billig frakt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar SANDQVIST OLIVER RyggsäckarYOURTURN Weekendbag - dunkelblå Väskorvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Woherrar Shoulder Bag alltid billig frakt
YOURTURN Axelremsväska - grå Väskor

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Stighlorgan LOGAN - Ryggsäck - svart on svart Väskor

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Nike SB ICON - Ryggsäck - neutral olive svart vit Väskor
Sandfärgad ryggsäck i mattborstad oxläder
Zign Ryggsäck - mustard gul Väskor

På tisdagen godkände ministerrådetAdidas Originals GYMSACK TREFOIL RyggsäckarSpiral Magväska till festival med holografiskt mönsterNike Swimming Skimrande simmössa NESS9159-040 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Phoenix Fitness Svart vattenflaska 2 liter
South Beach - Axelbandväska med pärlor

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMango Flap crossbody belt bag Axelremsväskor anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Santa rosa Gym Bag, rosa svart, Gorilla Wear