Slitstark Stor Ryggsäck med USB-port - Mörkblå


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Desigual Accessories BOLS MERCURY CAPRI Shoppers

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Exklusive dam portmonnä med solfjäder motiv be
GUESS SPORT VIBES WEEKENDER Weekend & gym väskor

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenDAY et Day Gweneth Sack Ryggsäckar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Tonsure Wallter with reflective elastic cord detail and Teddy logo Plånböcker
Hackett UNI PRINT BOOK CC Plånböcker

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Kanin puss väska med axelrem - Messenger Bag

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Brun axelremsväska i oxläder med quiltat mönster

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Ted Baker blåYE - Necessär - svart VäskorHerschel CLASSIC - Ryggsäck - medieval blå crosshatch Väskorvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Karrimor Ryggsäck Navy alltid billig frakt
YOURTURN Bältesväska - blå Väskor

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Dickies INDIANAPOLIS - Ryggsäck - svart Väskor

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Quiksilver JUNGLER - Bältesväska - blå nights Väskor
kvinnor Tote Bag With Long Strap alltid billig frakt
VANS MN LEAGUE BENCH BAG Ryggsäckar

På tisdagen godkände ministerrådetDESIGN Messengerbag med kantband i neonDAY Necessär Gweneth Mini - Svart - DamSouth Beach Strandväska ”Sun kissed” den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Accessorize Sheraton Vit crossbody-väska
Pimkie Beige shoppingväska i raffia med tofs

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenEllesse Arrex Svart ryggsäck anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Bag in Bag Handväskinsats Väskinsats Grön