Skinnväska, Classic alltid billig frakt


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
DAY et Day Linger Ipad Laptop väskor

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Kvinnor Body Snake Print Shoulder Bag
J. Lindeberg S BAG 50068 Cow Nappa Clutches

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenDKNY Bags ALLEN MD FLAP SHOUL Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Herschel Winlaw Ryggsäckar
Hackett FAWLEY DUFFLE Weekendväskor

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Handväska Läder FAUX alltid billig frakt

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Senaste Dam Designer Handväskor Fashion Hobo Axelkvinnor Faux-Fu

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Fila WAIST BAG GÖTEBORG - Bältesväska - svart VäskorPier One Portfölj - dunkelblå Väskorvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
New Woherrar Designer Zip Detalj Stora Tote Laptop Shoulder Handv
Doughnut Ryggsäck - svart khaki Väskor

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Anello COLOUR POP SLIM CROSS BODY - Axelremsväska - svart Väskor

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. My Accessories London Neonrosa korthållare
Clutch väska Crystal Satin Evening Clutch
DESIGN Skinnportmonnä med tofs

På tisdagen godkände ministerrådetSpiral Platinum midjeväska i silverSouth Beach Exclusive Kugrönväska i strå med slitna kanter och avtagbart axelbandDESIGN Svart ryggsäck med dragkedja och gul dragtapp med slogan den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Nike rosa smalt armband
Mango Zip detail belt bag Magväskor

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMango Jute handbag Handväskor anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Beaded Pearl Rhinestone Clutch väska