Spring schäfer hund väska med axelrem - Messenger Bag


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Adidas Originals SLEEVE 3D Laptop väskor & Portföljer

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Clutch väska Metallic Box Aftonväska
Cheap Monday Zip sack Ryggsäckar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenHackett ULTRALITE BACKPACK Ryggsäckar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Pier One Portfölj Datorväska - svart Väskor
Royal RepubliQ SACK BACKPACK - Ryggsäck - svart Väskor

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Blå ryggsäck i nubuckläder alltid billig frakt

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Clutch, Aftonväska plisserad med diamanter Svart

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Moleskine BACKPACK - Ryggsäck - sapphire blå VäskorRoyal RepubliQ TENACITY TOILETRY BAG - Necessär - svart Väskorvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
kvinnor Cross Body Shoulder Bag alltid billig frakt
DESIGN Perfectly Imperfect Sportiga randiga strumpor

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Skinnydip grön Fronds Lövmönstrad sminkväska

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. DESIGN Kameraväska i axelremsmodell med krokodileffekt
Woherrar Ruched Satin Clutch With Crystal Decoration Evening Bag
Pull&Bear Grön bucketväska med rep

På tisdagen godkände ministerrådetPuma Zebramönstrad magväskaDESIGN fyrkantig shoppingväskaPimkie Beige shoppingväska i raffia med tofs den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Adidas Handskar för löpning
DESIGN Kameraväska i crossbody-modell i skinn

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMy Accessories London Stråväska med frans Endast hos anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Axelremsväska med kedja, grå rosa