Woherrar Flap Clutch Purse Ladies Large Envelop Evening Prom Part


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Vans FEND ROLL TOP BACKPACK - Ryggsäck - sunny lime Väskor

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
OLD 90'S DESIGN rosa Twist Lock Shoulder Handväska
Eastpak OPGRADE - Ryggsäck - airmail Väskor

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPrettyLittleThing Neonorange transparent myntskärp Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Bershka flerfärgad randig väska i overStorlek-modell
BoohooMAN Röd magväska med tryck

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Kugrönväska i rosa alltid billig frakt

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Whyröd Kira Mini Axelremsväskor

Försäkringskassan: Regeringen underskattar River Island marinblå crossbodyväska med monogramHype Exclusive Neonrosa one shoulder-ryggsäckvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Desigual Accessories BOLS PAOLA FLORID Handväskor
Glamguldus Brun halvmåneformad axelremsväska

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Marimekko Home SIIRTOLAPUUTARHA BAG Shoppers

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. NA-KD Svart toteväska i genomskinlig PU
GiGi Fratelli Romance tablet Handbag
Glamguldus Genomskinlig väska med runt handtag

På tisdagen godkände ministerrådetDESIGN Crossbodyväska i mocka med ringdetaljPieces Axelväska pcCyra cross body - rosa - DamFarrow Romy Handväskor den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Mi-Pac Kamouflagemönstrad ryggsäck i högkvalitativ canvas
DESIGN Svart bag med präglad gulddetalj

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenEllesse EL ROLBY Ryggsäckar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Little Liffner CHUBBY MINI POUCH Handväskor