Rebecca Minkoff Mini Mac Axelremsväskor


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
DAY Necessär Gweneth Small - Röd - Dam

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Desigual Accessories BOLS CLIO KAUA Axelremsväskor
DESIGN vit ryggsäck

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenDESIGN Svart crossbody midjeväska i läderimitation med kedja Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt BoohooMAN Svart flightbag med monogramlogga
DESIGN Platt magväska i läder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Cala Jade Phibi Axelremsväskor

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Royal RepubliQ New Conductor Wallet Plånböcker

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Marimekko WIIRA SMART SACK TASARAITA BagBurton Snowboards Magväska med svartvitt kamouflagemönstervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Dune London ENZIE Axelremsväskor
DAY Necessär GW Puffer Beauty - Svart - Dam

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Nicce Svart ryggsäck med handtag upptill

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Nike Grön stor crossbodyväska
By Malene Birger LOLA MINI Axelremsväskor
Glamguldus Axelremsväska med träpärlor

På tisdagen godkände ministerrådetRE DESIGNED EST 2003 Fluffy MagväskorMango Croc effect tote bag HandväskorBy Malene Birger PUR7006S91 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Mi-Pac Kamoflagemönstrad ryggsäck
DAY et Day GW Transparent Bag Shoppers

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenRains Backpack Mini Ryggsäckar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

DKNY Bags TILLY LG ZIP AROUND Plånböcker