Rörstrand Minimarket Kökshandduk 47x70 cm Svart - kökshanddukar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Mill & Mortar Kandiserade Mynta 50g - kak- & tårttillbehör

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Star Wars Emperor Morgonrock Groovy UK - badrockar & morgonrockar
C3 Design Perkolator Svart Borstat Rostfritt 10 Koppar EKO

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenArabia Tuokio Pastatallrik 24 cm Porslin Kobolt (blå) - tallrikar & skålar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Martinex Baking by Martinex Skål Med Plastlock 3-4.9 L Grå
C3 Basic Perkolator 6 koppar Eko Kopparfärgad - kaffe & teberödning

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Ljusfat Xmas Form Living - julpynt

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Kähler Ljusstake Omaggio H 16 cm (svart vit + 2 andra färger)

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Iittala Skål Teema 15 cm Vit - fat & serveringsskålarIittala Skål Teema 3 4 l Vit - fat & serveringsskålarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Prydnadskudde Val rosa Bloomingville - barnrumsdekoration
Eva Solo Facet Glasskål 50 cl 4-pack - tallrikar & skålar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Eva Trio Rivjärn Slicer - köksrödskap

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Axelremsväska i skinnimitation svart
Sköna Hem Feline Kudde i Linne 60x40 cm blå (blå) - prydnadskuddar
Axelremsväska i kanvas, grön, SIMON

På tisdagen godkände ministerrådetFlexibel Ryggsäck med USB - SvartRyggsäck med dragsko och lock, svartRyggsäcken i svart, 36x34x17 cm alltid billig frakt den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
HAWEEL 10L Ryggsäck Unisex (Mörkblå)
Portfölj, äkta skinn - Svart alltid billig frakt

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSvart ackpack Rucksack School Bag anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Zack Apollo Väggklocka Dia 30 cm Rostfritt Stål Övriga varumärken