Campingset Paw Patrol - barnmöbler


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Sagaform Grillkorg BBQ 53x20 cm - grilltillbehör

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Påslakanset för spjälsäng Lollo Heart Borganäs - barnsängkläder
Eva Solo Grillpensel Svart - grilltillbehör

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBitz Grillknivar 4-pack Guld - Besteick Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Microplane Gourmet Zester & Rivjärn Gåvoset (svart) - köksrödskap
Eva Solo Flasköppnare - bar & vintillbehör

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
House Doctor Dotzag Kuddfodral Bomull Viscos 50x50 cm Mönstrad

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Linum Fuego Grytlapp Läder 22 x 22 cm svart - grytlappar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Eva Trio vit Line Stekpanna Med Slip-Let Dia 28 cm Vitgröngate Alice Skål D 14 cm Mörkblå - tallrikar & skålarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Handduk Wave Ljusgrön 50x100 cm Bahne & Co - badlakan & handdukar
Kilner Fermentation Set 9 5 L Vit (hvit) - köksförvaring

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Midjeväska Resväska Belly Bag - Hårig Ölmage

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Transparent Väska - Genomskinlig Vit
Summerville 2-dels bäddset vagga Eko silver star - barnsängkläder
Liten axel väska svart alltid billig frakt

På tisdagen godkände ministerrådetRyggsäcken i linneduk, 40x34x17 cmYou Are Beautiful - Tygpåse BeigeFlexibel Ryggsäck med USB - Grå alltid billig frakt den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Regnskydd för Ryggsäck Resväska - 45-50L (orange)
STOR HANDVÄSKA FÖR KVINNOR alltid billig frakt

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenTote Shoulder Handväska alltid billig frakt anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Day home Moon Light Ljuslykta Large H 35 x B 18 5 x 18 5 cm Handle 8 cm Mässing Day Home