Nordal Ljusstake Höjd 16 cm Mässing - ljusstakar & ljuslyktor


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Denby Halo Djup Skål 14x10 cm - tallrikar & skålar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Kudde Velvet Mörkgrå Form Living - prydnadskuddar
Heirol Bakset Choklad Hjärta (brun) - kak- & tårttillbehör

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenRosti Margretheskål 2L Vit - julbak Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Georg Jensen Aj Serveringsset 2-pack Rostfritt stål (silver)
Chroma Type 301 Skalkniv 8 cm Chroma type 301 - köksknivar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Day Home Spring Weave Taklampa Metall Mässing (guld) - taklampor

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Pip Studio Good Evening Handduk 70 x 140 cm blå - badlakan & handdukar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Smeg Citruspress Grön - citrus & juicepressarHandväska med justerbar handtag Svartvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
PR Home Ashby Taklampa 48 cm Metall Pale silver (silver)
MZ MODE Afton- clutchväska, svart

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Ryggsäck konstläder, svart alltid billig frakt

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Läcker magväska i kanvas, unisex - Svart
Esprit Striped Hoodie Badrock S Dusty rosa - badrockar & morgonrockar
Sportryggsäck ryggsäck - Flera färger

På tisdagen godkände ministerrådetStjernsund Handväska med kedjerem Sammet Grå VäskaRYGGSÄCK - METALLICA alltid billig fraktHandväska söt väska med framficka den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Fantastisk magväskan, 17x17x7 cm modell 2019-KX1806
Woherrar Hobo Shoulder Bag With guld Metal Work

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenClutch väska Designer Satin Hard Case Box anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Gripsholm Handduk Bomull Lin 50x70 cm Ljusgrön - badlakan & handdukar