House Doctor Bobble Vas Stengods H 22 cm D 23 5 cm Grå


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Le Creuset Saltkvarn Höjd 30 cm Matte svart (svart) - kryddkvarnar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Mermaids-Väggtapet Walltastic - barnrumsdekoration
Rörstrand Swedish Grace Tallrik 25 cm Ros - tallrikar & skålar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenKugrönväska I Plånbok I handväska I clutch - Svart Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Midjeväska Sportbälte Träningsbälte, 2-Fack - Limegrön
Ryggsäck svart Tassel alltid billig frakt

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Littleheart Little City Bäddset Spjälsäng 100% Ekologisk Bomull 100x130 35x55 cm Soft grå Little Heart

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Broste Copenhagen Marlene Korg Sjögräs D 50 x 45 cm S 2 Natural grön Palm Leaf 2-pack

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Vattentät Midjeväska Sportbälte Träningsbälte - Flera färgerMZ MODE Ryggsäck, svart alltid billig fraktvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Marc O'Polo Tira Morgonrock 100% Bomull S Grå (grå) - badrockar & morgonrockar
Axelremsväska, textil - Flera färger

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
16 tum Laptop Ryggsäck med Anti-Stöld och USB-port - Svart

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Svart aftonväska i boxform med guldfärgad ram
Spjälskydd för säng Vit NG baby NG Baby - barnsängkläder
Dam Oljaduk Satchel Skola Cross Body Messenger Bag Skalle

På tisdagen godkände ministerrådetRyggsäck från Winchester Of Sweden Olive kanvas läderrosa vit Tote väska stor alltid billig fraktHandväskaTwist Lock Flap Grab Shoulder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Ladies Skull Flapover Clutch Purse julklapp
Clutch Bag Ladies Flapover Purse kvinnor With Long Strap Evening

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenHandväska söt väska handväska axelremsväska anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

ERNST Kruka 15 cm Stengods Vit (hvit) - krukor