Lotto TENNIS TECH SKIRT - Sportkjol - brilliant vit Bra att bära bekvämt Träningskläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Nike Performance PANT - Tygbyxor - indigo storm Bra att bära bekvämt Träningskläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Lyle & Scott CONTRAST - Sweatshirt - navy Herrkläder
Nike Performance SHORT VENT MAX - Träningsshorts - svart hematite Träningskläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenNike Performance Tights - wheat svart Bra att bära bekvämt Träningskläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Nike Sportswear AIR - Träningsbyxor - svart university röd sail Herrkläder
Nike Sportswear GYM HOODIE PLUS - Luvtröja - rosa Bra att bära bekvämt Träningskläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Mads Nørgaard THOR - T-shirt med print - vit Herrkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Mango ANUSKA - Skjorta - navy blå Herrkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Nike Sportswear TEE - T-shirt med print - rosa foam HerrkläderNN07 GUIDO - T-shirt med print - navy stripe Herrklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Mango FERROL - Skjorta - light blå Herrkläder
ODLO STAND UP COLLAR FULL ZIP ELEMENT - T-shirt med print - odlo graphite grå melange retro Träningskläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Only & Sons ONSBASIC HOODIE UNBRUSHED - Luvtröja - blå nights Herrkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Only & Sons ONSROD - Shorts - fallen rock Herrkläder
Marc O'Polo BUTTON DOWN SHORT SLEEVE - Skjorta - vit Herrkläder
ONLY Play ONPFOLD JAZZ PANTS CURVY - Träningsbyxor - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder

På tisdagen godkände ministerrådetPatagonia LABEL UPRISAL CREW - Sweatshirt - classic navy HerrkläderPepe Jeans DEAN - T-shirt med print - optic vit HerrkläderPetrol Industries Stickad tröja - stone blå Herrkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Pier One Fluga - dark blå Herrkläder
Pier One Piké - dark blå Herrkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPier One T-shirt - bas - khaki Herrkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Marc O'Polo SHORT SLEEVE ROUND NECK - T-shirt - bas - pompeian röd Herrkläder