Nike Performance DRY CLASSIC - Träningsshorts - svart anthracite vit Träningskläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Petrol Industries Stickad tröja - off-vit Herrkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Nike Performance DRY HOOP FLY - T-shirt med print - svart anthracite Träningskläder
Pier One 3 PACK - T-shirt - bas - dark blå Herrkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPier One Kostymskjorta - röd Herrkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Pier One Shorts - blå Herrkläder
Pier One T-shirt - bas - mottled dark blå Herrkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Nike Performance DRY TEE SMALL BLOCK - T-shirt - bas - guava ice Träningskläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Nike Performance FC BARCELONA DRY SUIT - Klubbkläder - equator blå vivid sky coastal blå Träningskläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar POC ESSENTIAL ENDURO - Långärmad tröja - prismane röd HerrkläderPolo Ralph Lauren TRAVELER - Surfshorts - rugby royal Herrklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Nike Performance HYPER DRY - T-shirt - bas - svart anthracite Träningskläder
Produkt PKTGMS POCKET TEE - T-shirt - bas - dusty olive Herrkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
PULL&BEAR BASIC - Shorts - blå Herrkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. PULL&BEAR Jeansjacka - dark grön Herrkläder
Nike Performance PANT TAPER - Träningsbyxor - dark grå heather svart Träningskläder
PULL&BEAR MIT KAPUZE - Luvtröja - dark blå Herrkläder

På tisdagen godkände ministerrådetPULL&BEAR MIT TASCHE - T-shirt - bas - orange HerrkläderPULL&BEAR T-shirt med print - bordeaux HerrkläderPuma CLASSICS LOGO - Shorts - grå Herrkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Puma ICONIC TRACK PANTS - Träningsbyxor - svart Herrkläder
Puma REBEL CREW - Sweatshirt - svart Herrkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenrödefined Rebel ADAM - Luvtröja - rosin Herrkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Nike Performance RUNNING DRY - Funktionströja - svart Herrkläder