Nike Performance STRIKE LIGHT - Träningssockor - vit Herrkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Polo Ralph Lauren TRAVELER - Surfshorts - newport navy Herrkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Nike Performance THERMA SPHERE PANT - Träningsbyxor - svart anthracite hematite Herrkläder
Produkt PKTDEK TRUE - Skjorta - dusty olive Herrkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPS Paul Smith Piké - blå Herrkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt PULL&BEAR Huvtröja med dragkedja - dark blå Herrkläder
PULL&BEAR Långärmad tröja - bordeaux Herrkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Nike Sportswear CLUB JOGGER - Träningsbyxor - grå Herrkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Nike Sportswear HOODIE - Huvtröja med dragkedja - svart regency lila vit Herrkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar PULL&BEAR MIT MAOKRAGEN - Skjorta - khaki HerrkläderPULL&BEAR Shorts - brun Herrklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Nike Sportswear TANK ICON FUTURA - Linne - svart wolf grå Herrkläder
PULL&BEAR USED-LOOK - Jeans Skinny Fit - blå Herrkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Puma COSMIC - Tights - ponderosa pine fair aqua Bra att bära bekvämt Träningskläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Puma ICONIC SLIM TEE - T-shirt med print - peacoat Herrkläder
NN07 PIMA TEE - T-shirt - bas - grön Herrkläder
Puma MODERN SPORTS TEE - T-shirt med print - ponderosa pine Bra att bära bekvämt Träningskläder

På tisdagen godkände ministerrådetRagwear HOOKER E - Sweatshirt - navy HerrkläderReebok EPIC - Träningsshorts - grå TräningskläderRegatta XERT II - Friluftsbyxor - svart Träningskläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Russell Athletic Sweatshirt - navy Herrkläder
S.Oliver Piké - vit Herrkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSamsøe & Samsøe KRONOS - T-shirt - bas - svart melange Herrkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

ODLO JACKET CORE LIGHT - Löparjacka - faded denim diving navy Herrkläder