Nike Sportswear FESTIVAL - Shorts - rosa rise Herrkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
PULL&BEAR BERMUDA MIT TASCHEN - Shorts - camel Herrkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Nike Sportswear OPTIC HOODIE - Huvtröja med dragkedja - svart Herrkläder
PULL&BEAR JOIN LIFE - T-shirt - bas - rosa Herrkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPULL&BEAR MIT GÜRTEL UND SCHNALLE - Shorts - brun Herrkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt PULL&BEAR MIT SEITLICHEM STREIFEN - Träningsbyxor - grå Herrkläder
PULL&BEAR Stickad tröja - gul Herrkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Obey Clothing APEX TEE - T-shirt med print - gul grön Herrkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
ODLO MEN PERFRORMANCE SHORTS - Tights - blå Träningskläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Puma A.C.E. TRACKSTER - Träningsbyxor - elm olivine TräningskläderPuma FEEL IT - Tights - svart vit Bra att bära bekvämt Träningsklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
OLYMP Luxor REGULAR FIT - Skjorta - hellblå Herrkläder
Puma LIGA - Teamwear - vit röd Herrkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Puma SEAMLESS CROPPED - Sport-bh - rosa tint Bra att bära bekvämt Träningskläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Rains Shorts - ice grå Herrkläder
Only & Sons ONSJEREMY FLOWER - Piké - svart Herrkläder
Reebok LINEAR READ - T-shirt med print - medium grå heather Träningskläder

På tisdagen godkände ministerrådetReplay T-shirt med print - svart HerrkläderS.Oliver 2 PACK - T-shirt - bas - svart HerrkläderS.Oliver REGULAR FIT - Skjorta - svart berry Herrkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Samsøe & Samsøe KRONOS - T-shirt - bas - svart melange Herrkläder
Scotch & Soda CLASSIC GARMENT - Piké - antra Herrkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSelected Homme KLASSISCHE - Kostymbyxor - grå Herrkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Only & Sons ONSSIMON - Skjorta - medium blå denim Herrkläder