Nike Sportswear MATCHUP - Piké - teal tint vit Herrkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
PULL&BEAR IM TRUCKERSTIL - Tunn jacka - svart Herrkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Nike Sportswear TANK ICON FUTURA - Linne - vit habasvart röd Herrkläder
PULL&BEAR Luvtröja - grön Herrkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPULL&BEAR MIT NEPS-TEXTUR - T-shirt - bas - bordeaux Herrkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt PULL&BEAR Shorts - svart Herrkläder
PULL&BEAR Tunn jacka - brun Herrkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Obey Clothing SOUNDSYSTEM - T-shirt med print - vit Herrkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
ODLO T-shirt med print - rosa Bra att bära bekvämt Träningskläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Puma BVB FAN TEE - Klubbkläder - svart HerrkläderPuma Funktionströja - pale rosa Bra att bära bekvämt Träningsklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
O'Neill ORIGINAL CALI - Surfshorts - svart out Herrkläder
Puma LIGA TRAINING JACKET - Träningsjacka - röd vit Herrkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Puma Träningsbyxor - peacoat Träningskläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. rödefined Rebel PORTLAND - Shorts - loden grön Herrkläder
Only & Sons ONSLUKE TETRIS FITTED TEE - T-shirt med print - svart Herrkläder
Reebok TEE - T-shirt med print - urbvio Bra att bära bekvämt Träningskläder

På tisdagen godkände ministerrådetRussell Athletic ANTONIO BRANDED LONGSLEEVE - Långärmad tröja - navy TräningskläderS.Oliver KURZARM - T-shirt med print - charcoal HerrkläderS.Oliver T-shirt med print - patina Herrkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Samsøe & Samsøe MARIAN V-NECK - T-shirt - bas - retro blå melange Herrkläder
Scotch & Soda T-shirt - bas - navy Herrkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSelected Homme Piké - gul Herrkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Only & Sons Regnjacka - dark navy Herrkläder