Pier One Kofta - bordeaux Herrkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Russell Athletic ANTONIO BRANDED LONGSLEEVE - Långärmad tröja - almond buff Träningskläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Pier One Luvtröja - bordeaux melange Herrkläder
S.Oliver FOOTY 4 PACK - Ankelsockor - svart Herrkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenS.Oliver Piké - vit Herrkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Salomon TEE - T-shirt - bas - flint Herrkläder
Samsøe & Samsøe TASH - Sweatshirt - mallard grön Herrkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Pier One T-shirt med print - vit bordeaux Herrkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
PLUS EIGHTEEN Sweatshirt - rosa Herrkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Scotch & Soda Sweatshirt - night HerrkläderSelected Homme PELLE - Kostymskjorta - light blå Herrklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Polo Ralph Lauren QUARTER 3 PACK - Strumpor - assorted Herrkläder
Selected Homme Shorts - moonstruck Herrkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Selected Homme SLHSLIMJOSH - Skjorta - dark navy Herrkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Selected Homme Sweatshirt - light grå melange Herrkläder
Produkt PKTAUK POWER - Skjorta - dark navy Herrkläder
SIKSILK LONG SLEEVE GYM TEE - Långärmad tröja - navy Herrkläder

På tisdagen godkände ministerrådetSolid JARAH - Stickad tröja - off vit HerrkläderStrellson SANTOS SLIM FIT - Skjorta - svart HerrkläderSuperdry CORE - T-shirt med print - vit Träningskläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Superdry JACOB HENLEY - Stickad tröja - anthracite Herrkläder
Superdry Luvtröja - montana blå Herrkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSuperdry orange LABEL - Träningsbyxor - light grå Herrkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Produkt Shorts - olive Herrkläder