Puma BVB FAN TEE - Klubbkläder - cyber gul Träningskläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Essentials T-shirt med print - blå Herrkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Puma ESS PANTS - Träningsbyxor - cotton svart Bra att bära bekvämt Träningskläder
Adidas Originals 3-STRIPES TEE - T-shirt med print - vit powröd Herrkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenAdidas Originals TREFOIL HOODIE - Luvtröja - powröd Herrkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Adidas Performance CLUB - Funktionströja - shock cyan svart Träningskläder
Adidas Performance Core Training - Funktionströja - powröd vit Herrkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Q S designed by Stickad tröja - granite grå melange Herrkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Reebok Classic TEE - Långärmad tröja - crucob Herrkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Adidas Performance Funktionströja - dark blå TräningskläderAdidas Performance SET - Träningsset - svart Träningsklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Reebok OST EPIC SHORT - Träningsshorts - canton röd Herrkläder
Adidas Performance TABELA 18 - T-shirt med print - svart vit Herrkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Adidas Performance TIRO - Träningsbyxor - svart vit Träningskläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Alpha Industries BACK PRINT HOODY - Luvtröja - weiss Herrkläder
Russell Athletic Eagle R GARRETT TEE - T-shirt med print - svart Herrkläder
Alpha Industries TAPE HOODY EXCLUSIV - Luvtröja - woodland camo Herrkläder

På tisdagen godkände ministerrådetASICS 6 PACK - Träningssockor - vit HerrkläderBelstaff THROWLEY - Långärmad tröja - bronze oak HerrkläderBershka Jeans slim fit - svart Herrkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Bershka Stickad tröja - grå Herrkläder
Björn Borg BERNY TEE - T-shirt med print - aruba blå Herrkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBlend Skjorta - svart Herrkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

S.Oliver SLIM FIT - Skjorta - ebony Herrkläder