PULL&BEAR IM TRUCKERSTIL - Tunn jacka - brun Herrkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Selected Homme Skjorta - dark sapphire Herrkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
PULL&BEAR JOIN LIFE - T-shirt med print - mustard gul Herrkläder
Selected Homme SLHSLIMNED SMITH - Skjorta - medium blå denim Herrkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSelected Homme Surfshorts - dark blå Herrkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Shine Original OXFORD SHIRT - Skjorta - navy plain Herrkläder
Sisley SLIM FIT - Skjorta - svart Herrkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
PULL&BEAR MIT SCHMALEN STREIFEN - Stickad tröja - dark blå Herrkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
PULL&BEAR Shorts - blå Herrkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Speedo SCOPE - Surfshorts - svart HerrkläderSuperdry ACTIVE FITTED - Linne - coral Bra att bära bekvämt Träningsklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
PULL&BEAR Sweatshirt - rosa Herrkläder
Superdry CORE TRAIN RELAX - Träningsshorts - blå Träningskläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Superdry LA SPORTING CROP HOOD - Luvtröja - american vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Superdry Luvtröja - grå Herrkläder
Puma BMW MOTORSPORT - Piké - vit Herrkläder
Superdry orange LABEL - Långärmad tröja - sea grön space dye Herrkläder

På tisdagen godkände ministerrådetSuperdry POOLSIDE-UIMASHORTSIT - Surfshorts - seaweed camo HerrkläderSuperdry Stickad tröja - grå HerrkläderSuperdry Träningsshorts - vit Träningskläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Superdry VINTAGE LOGO - Luvtröja - vit Herrkläder
The North Face DRYZZLE - Hardshelljacka - blå wing teal Bra att bära bekvämt Träningskläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenThe North Face QUEST TEE - Funktionströja - vit Bra att bära bekvämt Träningskläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Puma FEEL IT PANT - Träningsbyxor - ponderosa pine heather Bra att bära bekvämt Träningskläder