PULL&BEAR Shorts - beige Herrkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Shine Original OXFORD SHIRT - Skjorta - bordeaux Herrkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
PULL&BEAR Surfshorts - grön Herrkläder
SIKSILK VINE ROLLED SLEEVE SCOOP TEE - T-shirt - bas - navy Herrkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSoulland CHUCK - T-shirt med print - svart Herrkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Super.natural ESSENTIAL RACER DRESS - Jerseyklänning - jet svart Bra att bära bekvämt Träningskläder
Superdry CORE - T-shirt med print - mottled svart Träningskläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Puma DELITE BRA - Sport-bh - vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Puma FTBLNXT SHORTS - Träningsshorts - puma svart röd blast Träningskläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Superdry HYPER - Piké - blå HerrkläderSuperdry Långärmad tröja - radiant orange Herrklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Puma LIGA - Träningsshorts - svart vit Herrkläder
Superdry MIT REISSVERSCHLUSS - Piké - svart Herrkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Superdry orange LABEL VINTAGE TEE - Långärmad tröja - dark grön Herrkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Superdry SHOP DUO HOOD - Luvtröja - ice marl Herrkläder
Puma SPORT 6 PACK - Träningssockor - vit Träningskläder
Superdry Sweatshirt - athletic grå Herrkläder

På tisdagen godkände ministerrådetSuperdry T-shirt med print - blå HerrkläderSuperdry WASHBASKET SKJORTE - Skjorta - röd HerrkläderThe North Face FINE TEE - T-shirt med print - premiere lila Herrkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
The North Face SIMPLE DOME TEE - T-shirt - bas - bomber blå Herrkläder
Tiger of Sweden FILBRODIE EXTRA SLIM FIT - Kostymskjorta - dark blå Herrkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenUhlsport ESSENTIAL CLASSIC - Träningsset - svart fluorescent orange Träningskläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Q S designed by Huvtröja med dragkedja - blå nights melange Herrkläder