PULL&BEAR T-shirt - bas - grön Herrkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
SIKSILK STRETCH - Skjorta - dark grå Herrkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Puma 6 PACK - Ankelsockor - svart Träningskläder
Solid THUNE - Stickad tröja - navy melange Herrkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenStrellson SANTOS SLIM FIT - Skjorta - hell blå Herrkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Superdry CLASSIC - Piké - svartboard Herrkläder
Superdry HUPPARI - Luvtröja - vit Herrkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Puma GRAPHIC SHORTS - Träningsshorts - svart Träningskläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Puma LIGA - Träningsshorts - röd vit Herrkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Superdry LABEL ZIPHOOD - Huvtröja med dragkedja - flint grå grit HerrkläderSuperdry MIT DURCHGEHENDER STICKEREI - Sweatshirt - light grå Herrklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Puma MODERN SPORTS FOLDUP LEGGING - Tights - svart pale rosa Bra att bära bekvämt Träningskläder
Superdry orange Label - T-shirt med print - royal blå Herrkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Superdry PREMIUM GOODS INFILL HOOD - Luvtröja - röd Herrkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Superdry SUPERSLAM - T-shirt med print - dark grå Herrkläder
Ragwear NATE ZIP E - Huvtröja med dragkedja - grön Herrkläder
Superdry Tricot - Träningsjacka - blå Herrkläder

På tisdagen godkände ministerrådetSuperdry VINTAGE LOGO - T-shirt med print - svart HerrkläderThe North Face DREW PEAK CREW - Sweatshirt - urban navy Bra att bära bekvämt TräningskläderThe North Face Piké - svart Träningskläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Tiffosi BARTON - T-shirt - bas - vit Herrkläder
Topman TIPPED - Piké - svart Herrkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenUmbro Träningsbyxor - dark navy Herrkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

rödefined Rebel OSLO DESTROY - Jeansshorts - sbit svart Herrkläder